PERSOONLIJKE SERVICE

info@huisparfums.nl

+31 (0)85 - 0602029
(MA-ZA 09:00 - 22:00)

thuiswinkel waarborg
afterpaylogo
0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende bestelling.

Product was successfully added to your shopping cart.

Aqua de Soi

Aqua de Soi

Geuren zijn belangrijk, ze kunnen hét verschil maken in een ruimte. Voel je je goed, of voel je je nóg beter? Een mooi opgebouwde geur draagt daaraan bij. Het beïnvloedt jouw welbehagen, het liefst op een positieve manier. Geuren kunnen zelfs herinneringen oproepen. Vanaf nu kun je dat doen met de prachtige geurkaarsen van The Soi Company.

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

The Soi Company komt uit Amerika, Noord Californië, en heeft zich gespecialiseerd in het maken van geurkaarsen van Soja. Dat doen ze ook al even en hun collectie is dan ook een droom voor de verfijnde neus! De geuren zijn geïnspireerd door verre reizen, passie voor parfum en het streven naar een schone leefomgeving.

De geuren die ze ontwikkeld hebben zijn luxueus, opgebouwd uit drie geurlagen om diversiteit te bieden. Je kunt geuren vinden in de categorie; Classics, Citrus, Floral, Sweet & Spice en Fresh. Daarmee kun je elke ruimte in huis voorzien van een passende geur afgestemd op jouw gemoedstoestand. Het zal je verbazen wat de kracht is van de kaars in grotere ruimtes. Alle kaarsen worden met de hand gegoten, uitsluitend met de beste ingrediënten en essentiële oliën. Ze worden gemaakt van 100% zuivere sojaolie en zijn niet gemengd met andere wassen, zoals paraffine en branden dan ook schoner. Daarom gaan Soi kaarsen veel langer mee, wel 40% en branden dan ook volledig op. De mooie verpakkingen vallen op, nadat de kaars opgebrand is, heeft het een meerwaarde.